Tel: 0733.256.078
Terms
Folosind acest site sunteti de acord cu urmatorii termeni si conditii. Ne rezervam dreptul de a schimba, aduce la zi si revizui acesti termeni conform cu schimbarile si actualizarile site-ului. Va rugam verificati periodic aceasta pagina pentru a revedea actualizarile termenilor.

1. Continutul Site-ului
Sunteti de acord ca tot continutul si materialele disponibile pe acest site, incluzand textul si grafica sunt protejate de copyright (drepturi de autor legea nr.8 din 14 martie 1996 privind drepturile de autor), marci inregistrate, servicii inregistrate, patente, sau alte drepturi private si alte legi si ca folosinta lor este restrictionata de termenii prezentei intelegeri.
Folosirea continutului sau a materialelor de pe acest site in forma integrala sau partiala pentru orice scop fara permisiunea in scris de la iBloc - Administrare bloc online este strict interzisa. Sunteti de acord de asemenea ca nu veti crea lucrari derivate ale acestui site sau a produselor oferite in cadrul lui.

3. Responsabilitate functionala
iBloc - Administrare bloc online ofera garantii de functionare de 99% din timp pentru fiecare luna catre ascociatiile de locatari care platesc serviciile noastre. In cazul unor eventuale erori, va punem la dispozitie pagina de contact unde puteti sa ne raportati erorile primite cu toate detaliile necesare. Va garantam rezolvarea acestora in cel mult 3 zile calendaristice. Deasemenea iBloc - Administrare bloc online va ofera suport gratuit in primele doua luni si va configureaza contul conform cu nevoile asociatiei Dumneavoastra. iBloc - Administrare bloc online va ofera garantia salvarii datelor Dumneavoastra in backup-urile noastre zilnice din cloud.

3. Garantia returnarii platilor
iBloc - Administrare bloc online ofera la inceput doua lunii gratuite, astfel aveti garantia maxima a calitatii. In cazul in care nu sunteti multumit, puteti sa renuntati la serviciile noastre fara niciun fel de obligatie financiara. Dupa plata serviciilor, daca nu va oferim 99% din timp servicii funtionale, va asiguram de returnarea banilor platiti de Dumneavoastra.

2. Continutul Utilizatorilor
Sunteti de acord ca tot continutul listat la comentarii din pagina de blog sunt materialele publicate pe acest site de catre utilizatori si sunt protejate de copyright (drepturi de autor legea nr.8 din 14 martie 1996 privind drepturile de autor), marci inregistrate, servicii inregistrate, patente, sau alte drepturi private si alte legi si ca folosinta lor este restrictionata de termenii prezentei intelegeri.
Folosirea continutului sau a materialelor de pe acest site in forma integrala sau partiala pentru orice scop fara permisiunea utilizatorilor este strict interzisa.
Continutul listat la comentarii din pagina de blog este publicat de catre utilizatori, drept urmare iBloc - Administrare bloc online NU ofera nici un fel de garantii privind acuratetea datelor. Astfel iBloc - Administrare bloc online NU garanteaza ca materialele publicate de utilizatori nu contin erori sau ca ele pot fi corecte. Folosind acest continut, eliberati site-ul iBloc - Administrare bloc online si reprezentantii sai legali de sub orice obligatie, pretentie si responsabilitate care reiese din folosinta sa.

3. Declinarea raspunderii
iBloc - Administrare bloc online nu ofera niciun fel de garantie de vreun fel referitor la functionarea acestui site cu exceptia stricta a serviciilor platite de catre asociatiile de locatari doritoare. iBloc - Administrare bloc online nu isi asuma nicio responsabilitate pentru niciun continut pe care le gasiti pe site-uri care se leaga fie la acest site fie din acest site. Nu garantam si nu giram pentru nici un site care se gaseste in lista de bannere sau site-uri partenere, folosirea acestor site-uri este responsabilitatea Dvs.

4. Securitatea datelor personale
Datele personale ale dumneavoastra sunt securizate si vor fi folosite de iBloc - Administrare bloc online numai in scopul declarat al acestui site. Nu dezvaluiti datele de logare unor alte persoane si nu le stocatii in medii informatice nesigure, in aceste situatii iBloc - Administrare bloc online isi declina orice responsabilitate. Adresa de email va fi folosita in scopuri publicitare doar de iBloc - Administrare bloc online si numai in cazul in care ati bifat ca sunteti de acord sa primiti promotii de la noi.

5. Abonarea la newsletter
Intelegeti ca inregistrandu-va numele si adresa de email pe pagina de inregistrare a site-ului va inscrieti la un abonament online de anunturi gratuite, fara obligatii, care ofera informatii specifice site-ului. Acest abonament (denumit si newsletter) este oferit ca un serviciu gratuit de iBloc - Administrare bloc online si face parte integranta din site, astfel pentru continutul acestor mesaje se aplica punctele de mai sus. Datele Dvs sunt inregistrate la inscriere precum si cererea Dvs de abonare, astfel iBloc - Administrare bloc online este complet eliberat de responsabilitate si nu poate fi acuzat de incalcarea legii privind trimiterea mesajelor electronice nesolicitate (SPAM). Fiecare mesaj electronic contine link de dezabonare de la acest newsletter gratuit.