Tel: 0733.256.078
Prezentare
Consulta oferta cu servicii si functii iBloc
Panoul de control al interfatei online pentru administrare bloc. Scurta prezentare asociatie cu butoane de comanda pentru creare lista de plata si vizualizare balanta.
Interfata online administrare bloc
Generare automata pentru toate documentele contabile. Bilant care se echilibreaza in timp real. Folosind programul nostru, nu mai trebuie sa faci nimic pentru a echilibra bilantul contabil.
Bilant contabil ascociatie proprietari
Generare in fiecare luna, la inceput, odata cu lista de plata, a notelor de plata individuale pentru locatari. Fiecare locatar poate vedea nota de plata precum si istoria precedenta.
Nota de plata pentru locatari
Balanta de plati si incasari pe asociatie cu toata istoria de la inceputul inregistrarii. Prezentare facila sub forma grafica precum si sub forma de tabel.
Balanta de plati si incasari pe asociatie
Lista cu platile facute de administratie pe fiecare luna. Posibilitate de printare in format clasic, tabel cu bordura si format modern, cu fundal alternant.
Lista cu platile facute de administratie
Liste de plata asociatie cu posibilitatea de grupare pe scari sau alt gen de grupare, in functie de nevoile imobilului. Coloanele se pot personaliza pe asociatie.
Liste de plata asociatie
Registrul de casa generat automat pentru documentele contabile. Se completeaza la fiecare inserare de facturi sau chitante.
Registrul de casa ascociatie proprietari
Generare chitanta dovada de plata pentru locatari. Se genereaza cu un simplu submit de catre casier dupa fiecare plata. Chitanta se poate printa optional si ramane in contul locatarilor drept dovada a platii.
Chitanta dovada de plata pentru locatari
Balanta pe apartament cu platile, restantele si penalizarile corespunzatoare. Prezentare facila sub forma grafica precum si sub forma de tabel. Accesibil din contul de proprietar si de administratie.
Balanta pe apartament cu plati si restante
Pagina cu indecsii contoarelor de apa si caldura. Acces din contul de administrator, firme de citit contoare precum si din contul de locatar.
Indecsii contoarelor de apa

Comparatie intre iBloc si alte programe in acelasi domeniu

Serviciu (functie)

iBloc

Alte programe

Plata la inceput: 0% 100%
Timp alocat invatarii programului: Cateva zile
cateva zile
Cateva saptamani
cateva saptamani
Timp alocat administrarii: 25% 100%
User friendly si design modern: 100% 25%
Comisioane program referal: Functional
pe viata
Inexistent
la inceput sau deloc
Import inteligent si compatibil alte programe: 100% 25%
Export compatibil alte programe: 100% 0%
Echilibrare facila bilant la initializare: Functional
functional
Inexistent
inexistent
Automatizare liste plata, autocompletare consum: 100% 50%
Conturi cu permisiuni personalizate: Functional
functional
Inexistent
inexistent
Setare nivel de transparenta: 100% 0%
Setari estimare consum: 100% 25%
Necesita instalare program: Nu necesita
nu necesita
Unele necesita
unele necesita
Interfata online: Tabele si grafice
tabele si grafice
Unele fara tabele, descarcare suplimentara fisiere
unele fara tabele, descarcare suplimentara fisiere

Oferta cu servicii si functii iBloc

Ce va oferim:

  Cont de administrare online pentru imobilul Dvs. La acesta se va anexa conturi pentru presedinte, casier, firme de citire contoare (dupa caz) si conturi locatari. Se pot creea si alte conturi dupa nevoi.
Pagini si servicii:
  • Interfata de initializare de forma bilantului contabil in care se poate adauga: soldul in casa, in banca, sumele de neachitate, restantele si penalitatile pentru locatari, facturile pentru asociatie nedistribuite partial sau total, neplatite partial sau total, fondurile existente si suma penalitatilor. Bilantul se poate echilibra foarte usor deoarece, la fiecare camp exista posibilitatea sa fie calculat de program astfel incat diferenta activ-pasiv sa fie nula. Mentionez ca la inceput va facem configurarea coloanelor pentru lista de plata. Se configureaza toate coloanele posibile, daca intr-o luna nu este folosita (de exemplu fond rulment), nu va aparea in lista de plata sa incarce tabelul inutil. Deasemenea va ajutam la initializare si preluarea datelor din vechiul program.
  • Pagina Acasa cu lista de plata in lucru si istoria listelor de plata. Lista de plata se genereaza automat de program in primele ore ale lunii si se poate printa in doua formate, clasic sau modern cu randuri alternante. Grafic pentru fiecare coloana. Vizualizare balanta administratie cu soldurile lunar si vizualizare situatie fonduri.
  • Pagina Contoare care contine campuri pentru fiecare apartament, se poate folosi global pentru toate apartamentele si individual prin selectarea apartamentului din dreapta. Selectarea apartamentului sau datei va ramane activa si daca se schimba pagina. Indecsii contoarelor se pot completa de catre administrator, firme sau locatari. Posibilitate de import rapid din fisiere Excel.
  • Pagina Incasari unde se pot vedea tabelele cu sumele neachitate. Dupa ce se adauga incasarile se genereaza chitantele pentru fiecare apartament. Fiecare apartament are grafic pentru incasari si datorii. Exista posibilitatea de-a importa rapid din fisiere Excel.
  • Pagina Plati unde se pot adauga facturile venite pe asociatie, platile facute si unde se poate face distribuirea pe listele de plata. Aici se pot vedea si facturile nedistribuite sau cele neplatite pe luna in curs sau lunile precedente. Deasemenea se pot incarca documente in format jpg sau pdf. Exista posibilitatea de-a importa rapid din fisiere Excel.
  • Pagina Contabilitate care contine bilantul, registrul de casa si notele de plata pe apartament. Bilantul si registrul de casa se genereaza real time iar notele de plata se genereaza in primele ore ale lunii. Nu trebuie facut nimic pentru a echilibra bilantul contabil, totul este automatizat!
  • Pagina Informatii cuprinde informatiile pentru apartamente, de aici se poate modifica numarul de persoane aflate la intretinere, telefon, email precum si numele reprezentantului pe fiecare apartament. Posibilitate de import rapid din fisiere Excel.
  • Pagina Setari din care se pot schimba informatiile, parola, diverse setari ca: termen dupa care se aplica penalizarile, atat pentru intretinere cat si pentru fonduri, calcul estimari in doua variante, setare autogenerare lista de plata, serie si numar chitante etc.